Dag 10

Hej smurfar!

Idag var jag på vög till jobbet, hade dock inte gått utanför dörren när jag får ett sms av min teamleader att han är magsjuk = jag var ledig! *woho* Blev så chockad att jag inte visste vad jag skulle göra, liksom man fick tid som jag inte hade ngt att spendera på. Vilket i sin tur ledde till att jag gick och la mej igen. Jättebra va, sov bort den lilla tid du får.
Sedan bar det av till Pokis där vi åt en stor besvikelse till sushi, stupid tyresö C har aldrig svikit mej förut *sadface* Har nu officielt kommit ut som Vego, it's for the better good. Sedan efter jag beslutat mej för det här smarta beslutet(?) gick ett tv program på tv(duuh) som visade djur i fara. Nu finns alltså endast 3500 tigrar kvar i världen och jag typ dog inombords och som den goda människan jag är beslutade jag mej för att hjälpa till. Jag skänker redan 50 kr/månaden till Läkare Utan Gränser men nu kan jag även presentera mej själv som en stolt Tigerfadder då man skänker 100kr/månaden. Om man tittar tillbaka i typ Juli skulle jag aldrig ha assignat på ngt sådant men titta, jag har blivit en bättre människa!

Nu kanske man undrar varför just tigrar, isbjörnar behöver väl oxå hjälp? Men tigrar rör i mitt lilla mamma hjärta då jag har två små underbara katter här hemma. Vad kan jag säga, jag kommer sannerligen bli en crazy cat lady i framtiden men men... det som komma skall må ske(?) ehh!


aaawwwww!


Sedan får vi se hur det blir med jobbet imorn, kommer Andreas att ha recoverat eller inte? Är man en dålig människa om man hoppas lite grann att en annan ska vara sjuk.. um ja.. men jag skänker pengar till TVÅ organistationer och därför kan mitt samvete vara rent. eller?

xoxo

Dag 9

Heey heey!

Idag hava jag varit nyttig i 9 dagar. På söndag skall jag äta pizza och känna mej duktig sedan väntar 14 dagar till av nyttighet. Nu börjar det bli kallt och då är det inte kul att vara ute sade Lennart. Idag fick jag smeknamnet Runar vilket jag tyckte passade bra, senare blev det ett besök på Robert's Coffee hos en förkyld Skinny i sällskap med en lika sjuk Heleni. Nu undrar jag om även jag kommer bli sjuk? Vem vet?

Dagens utseende frågor:

Jeans outfit
Jeans till byxor samt en jeans jacka, hiss eller diss?

Diss.. om man inte har en cowboyhatt till och talar amerikanska. Då är det normalt..eller?

Långt hår till män?

Diss om du inte heter Aragorn, är smutsig och svettig samt oerhört maskulin



*yummy*

Dessutom är det oförlåtligt att bära hästsvans om man är man. PUNKT
Men om man är tvåkönad som Cass är det helt förståeligt ^^

Lev väl och ät kolestrollågt smör 

Dag 3

Hey barn!

Idag försov jag mej för att min mobil beslöt sig för att vara cp skadad. Hade under natten en mardröm där jag åt obra saker vilket gjorde att jag fick på börja min 14 dagars nyttighetsperoid all over again. Men lyckligtvis var det bara en dröm! Idag hava jag stretchat och nu ger det faktiskt resultat! Jag är super nöjd över hur bra det går! *tår i ögat* Idag var vi och jobbade på medis IGEN. Men det gick jättebra vilket det alltid gör när jag är där, hade dessutom ett feedback samtal med min boss som tyckte att jag var jätteduktig *yeeey*. På bussen till slussen i morse satt jag bredvid en tant som luktade blöjsvett.. oh ja vilken härlig start på dagen! Och om det inte vore nog med det så kom ett gäng 14 åriga killar, ca 15 st och gapskrek på bussen. MIGRÄN! Men lyckligtvis finns den finurliga uppfinningen mp3 som utestänger allt detta. *woho*

Idag fyller Cazzmama år, jag har även hört att Froid fyller år men är icke säker. På fredag får det väl bli en present till dem båda dör att de är sådana fab coaches *smööör*. Hata mej inte för att jag är deras favorit... eller?

Lev väl och använd kondom(?)

Dag 2

Hey hey!

Idag är det Dag 2 på min 14 dagars nyttighetsperiod (ja, det är ett ord). So far so good, jag har motstått både donuts, kakor och andra saker som gör kroppen valkig. Man vill ju inte se ut som en valross på DM, eller vill man det? hmm.
Igår hade vi träning vilket vi genomled på ett par ribbstolar = idag skön träningsvärk i ömma områden. Igår fick jag även en Sandra över mej då jag har det otacksamma jobbet som framis, vi får ta en hel del stryk. Sandra föll då över mej varav jag mosades ner på mattan. Jag har fina blåmärken att bevisa detta med. *yeeey*

Efter träningen såg jag Linda lökandes omkring, hon skulle tydligen springa fem varv runt nånting innan träningen. Jag tvingade henne att vänta med mej på bussen men efter ett tag blev hon tvungen att göra nummer 2. Hur vet jag detta? För att Linda inte är rädd att dela med sig. Ohh! Jag träffade även Spanska Sanna och Fyllo Anna *lol* på bussen till tyresö. Mkt vackert! Jag har även sett Mr Björn med tha horsetail från bussen, dagen blev mkt treligare efter det.

Idag på vägen till jobbet såg jag ingen mindre än självaste Carina Berg gåendes längs Biblotektsgatan, nämen! Det var som attans! Genast fick jag Carina låten som Björn Gustavsson sjöng på melodifestivalen. LÖÖÖV IT! Dessutom spenderades dagen bredvid pressbyrån som luktade mkt nybakade bullar. Jag = led, men var duktig och stod emot. Jag har den bästa tricket till att inte äta onödigheter ute på stan. Är ni redo? Tag INTE med dej pengar, därav kan man inte köpa. Nejmen va smart jag är!

Men hörru lilla vän varför använder du inte mascara?
För att mascara är skadligt för ögonen!
Ja men hela du är faktiskt skadlig för ögonen.


På roligt på riktigt som man säger i Schweden!

Med mkt senap på tack! mm lite mer!

Hey Hey,

Som man säger i Finland sådär på östkusten. Som jag tidigare skrivit var jag och hälsade på hos Skinny som numera är en barista! Aye! Hon tilldelade mej ett mkt gott kaffe som får fyra av fem toasters! KANONKUL! Det var inget Starbucks kaffe men det var som sagt fyra av fem möjliga på min kaffeskala. Mötet med Skin var mkt roligt och givande jag fick ett klippkort på Robert's Coffee så om nåra klipp får jag en gratis kaffe! *yeeey*

Under nästan hela veckan hava jag jobbat på medis vilket har varit spännande, man har träffat på diverese intressanta människor. Nåra elaka människor som säkert blev slagna när dem var små och faktiskt fler riktigt vackra snälla och underbart trevliga filurer. Bland annat ingen mindre än Fagre E. Det är sant! Såg han på medis och efter vårt möte blev allting lite ljusare och mumintrollen fick barn.. umm?

Idag var vi oxå på medis.. sen blidde det cheerträning som spenderades åt bygg samt hopp och även en sådär inte så jätteskön plågostretching (ja, det är ett ord). men nog blir vi ett par viga fettklumpar till slut? Eller iaf jag för jag är bäst i laget. Erhm *NOT* Mitt mål tills om två veckor är att kunna dra en Heel stretch. Detta skall jag åtstadkomma med hjälp av mitt hopprep samt mkt strecthing. Kommer jag att lyckats..? Skriv din tanke i kommentar fältet så ska vi se om jag gillar svaret.. hum?

Glömde nästan skriva om Cazz otroliga rödlyse i pannan. Verkligen, en sådan får man nästan leta efter. Det är tur att somliga får jobba med keps annars hade det blivit roligt. Men Cazz är fortfarande den vackraste shemale jag vet så bulan gör henne bara mer unik.

Lev Väl och ät inte efter klockan 7!

Världens sämsta bloggare

Hej alla sommarbarn!

Jag är mycket medveten om min frånvaro men till skillnad mot er andra losers har jag faktiskt ett liv. Som i försig består av McFly, Godis och sova MEN! Det är fortfarande ett liv.. eller? Aja nu ska jag faktiskt försöka vara duktig. Så Idag skall det ut på äventyr till Centralen och hälsa på Skinny som har slutat i SRB *sadface*. Skinnys jobb blev för krävande och vi kommer alla att sakna hennes mindre sköna yttre. SUPERAWESOMEGROUP söker härmed två nya medlemmar. En topp och en bakperson som kan mäta sig med Skinnys längd och modellika kropp *lol*

Igår var det cheerträning och den spenderades åt att jag får byta sida IGEN på mitten linjen vilket gör att jag får köra dansen från andra hållet igen. *suck* Sedan eftersom ett par mindre vackra inidivder har beslutat sig inte vara värdiga vårt lag så har jag fått många nya platser samt nya uppgifter i programmet. Men det är helt enkelt bara till att lära sig, eller hur?

Jag har läst LIndas inlägg om mina bullar jag gav till Cazz och Froid, förklaringen till detta är att jag missade en cheerträning för att jag svalde min tungpiercing och den förklaring är inte acceptabel men den är sann. Jag var dålig och svalde den och eftersom jag vet hur jobbigt det är med folk som inte kommer på träningen så hade jag med mej en liten förlåtgåva. Och ja det är sant att min högsta önskan är att bli topp men för tillfället är jag för fet, för ovig och för dålig. Men jag har ett människovärde i alla fall.. umm.. nej.

Nu ska jag susa med säven och åka till bussen.

Lööövli

RSS 2.0