Cause we all look the same in the dark

Weeeei!

Idag har jag missat en cheerträning igen på grund av jobbet. SUCK! Det är inte helt okej, saknar alla vackra små snuttesmurfar så väldigt mkt! Speciellt Vacker-Annina och Snygg-Patrick (Jag vet att era nya smeknamn kommer att bli en thing). Jag har varit utan dem så länge att jag till och med saknar Skinny mindre sköna yttre, våran SUPERSPECIALAWESOME byggrupp *tår i ögat*.

Idag har jag däckat i sängen efter jobbet, sovit en massa med är fortfarande trött. Dock har far införskaffat mer Brämhults Apelsinjuice. Jag är riktigt beroende av detta, det är mitt kaffe, mitt liv, MITT ALLT! Dessutom hava jag sökt jobb på McDonalds, så alla som i framtiden vill bli servade av mej är illa tvungna att besöka samtliga resturanger i Stockholm för jag berättar inte vilket jag har sökt till. *Mwahaha!*

Dagens Frågetecken!



Vad är ett Madilu System?

Och viktigast framförallt, vill jag verkligen veta det?

Jag citerar våran alldeles egna Nippe


"det är en neger på bilden"

"jag vet inte vad sådanna har för sig"


Mhmm.. Zenna kanske vet ngt om detta..

Löööv!

Måndag

Trött!

Jobbat idag, oerhört tröttsamt. Men man får ju pengar som man kan göra mkt med. Betala räkningar, köpa godis m.m. Livsnödvändiga saker helt enkelt. Scones är jättegott vilket oxå gör det till ngt livsnödvändigt, iaf för engelsmän. Jag bakade scones med Pokis i fredags MEN när jag skulle äta frukost i lördags innan träningen så hade far konsumerat upp alla. Mycket irriterande! Det fanss typ 3 st kvar, palla att han käkar upp alla! Jävla tjockis. Så min frukost blev förstörd och sedan när jag ska iväg på träningen så upptäcker jag att Pokis har givit mej fel busskort och mitt riktiga är spårlöst försvunnet. Mycket irriterande, skällde ut den lille bävern och ringde Caszn då jag meddelade min upprördhet. Jag tror att hon förstod min vrede. Senare så hittade Pokis mitt busskort hemma hos honom. Tur! Hade verkligen inte lust eller framförallt PENGAR till att köpa ett nytt.

Idag skall jag strax se på mer sailor moon, bla. avsnittet när Sailor Venus kommer med! JAAAA! Jag har väntat så länge! Det börjar faktiskt bli riktigt spännande nu! Pokis behöver inte oroa sig om att hålla mej sällskap eftersom han inte har ngt busskort så han är strandad i tyresö, mwhaha! Men imorn ska jag bege mej dit för att besöka den strandade människan.

Funderar på att baka mer scones... mhmm

LÖÖÖÖV


Fredag

God middag!

Min sömntid igår blev störd av att objekt Pokis kom hem till mej imorse vid sju tiden och skulle sova ruset av sig efter en helkväll på kryssningen. Det tog ett tag som vanligt att få honom i säng när han har druckit för mkt som vanligt. Dagen spenderades till att sova till kl 15:27 och med mkt om och men fick jag upp den lille bävern.  Så idag har jag tyvärr inte hunnit kolla på Sailor Moon än, misstänker att jag inte får det då Pokis inte är helt såld på serien. Hur kan man inte älska Sailor Moon?! Dock har inte min favvokaraktär kommit än, Sailor Venus som är coolast i Sailor Scouts!



In sweden we like! <3

Som andra tidigare har läst så ska Niklas bli den första kändisbloggaren utan en blogg. Så för att hjälpa honom på traven så har jag härmed infört Veckans Niklas Citat. Här får alla som vill njuta av blogg-Gurun Niklas oändliga kunskap av saker och annat. 
Enjoy!

Veckans Niklas Citat

Niklas säger:
du gillade aqua också va?

*Madilu* säger:

ofc


Niklas säger:

min syrra gillade dem. dem och spice girls


Niklas säger:

själv var jag lost i musikvärlden. Wyclef jean räddade mig ur träsket, Inner circle visade mig ljuset, Bob Marley himmeln och Damian "Jr Gong" marley fortsättningen. i kort

Kunskap är helt enkelt makt.. eller nått.

Återkommer senare!

LÖÖÖV


Comeback!

Hej alla glada sommarsmurfar!

Nu tänkte jag såhär att eftersom jag inte varit så aktiv på min blogg på så länga *host host* så ska jag skärpa mej nu:P
Sitter ensam hemma eftersom Pokis har dragit på kryssning med tjej-kim medan jag är left behind. Under mestadels av dagen har jag lyckats underhålla mej själv med ett flertal avsnitt av SAILOR MOON! Nostalgi ngn?

Vissa av avsnitten är dock på japanska med engelsk text men det är fan så mkt bättre än de engelska rösterna *ryser*. Molly låter som en avdankad tjock engelsk tant som inte sett en lussebullar på år.

Igår åkte jag in till Haninge Centrum med Helena eftersom vi var för lata för att röra oss till stan. Dock interäffar det såsom hurusom (?) att sköna Helena har glömt sitt busskort och därför måste vi gå hela vägen hem till henne för att hämta det och sedan hela vägen tillbaka. Mina dallrande lår fick sig en omgång dära. Inne i centrumet hittade jag flertal vackra saker som inköptes. En svartvit halterneck klänning och ett mkt vacker svart linne samt ett par yin och yang örhängen. Sedan intog vi en näringsriktig lunch på donken.

Resten av min dyrbara tid har jag tillägnat till den wunderbara hemsidan www.taaz.com där man kan ändra utseende på folk. In sweden we like!

Jag återkommer imorn om hur min sömntid har varit? *wuuut wuuut*

LÖÖÖV

/ Madilu

RSS 2.0