Dålig uppdatering people

Hey, jag vet att det är dåligt med inlägg hära men jag jobbar på det,
Stor del av detta är inte mitt fel.

* BÅDA datorerna kraschade SAMTIDIGT
*Jobbet och träningarna tar för mkt tid
*jag är lat

Ser ni, inget jag har någon som helst kontroll över. Okej men här kommer en uppdatering!
Från fredagens träningen har jag ett ca 5 cm stort blåmärke som nu börjat skifta i lila. Hur gick detta till kan man undra? Johanna hade en ring på sig och bakpersonen bromsade typ nada så min arm fick ta hela smällen, ÅH VA SKÖNT!
Så roligt det är när det snöar på bakgårn.. eeh?

I helgen var jag på visit hos moder min och det var tänkt att familjen skulle se fotboll, man u vs aston villa men eftersom de bor på bondelandet så ger parabolen upp ifall det blir "storm" ute. Då var det endast trogna gamla 4:an som funka så "Stjärnor på is" blev kvällens underhållning. Senare drog TP DVD versionen fram och yours truly vann hela skiten efter en lång kamp som fortskred till kl halv 5 på morronen (ha i tanke att vi började spelet ca 11 på kvällen).
Jag är bäst helt enkelt,

Idag hava jag beställt alla fyra twilight böckerna på engelska ifrån cdon. Patrick har kontaktat mej efter att jag delat med mej av detta och var orolig att han blivit bedragen på pengar. På deras hemsida så står det bara Twilight saga, the och sedan nämns inget om antal sidor, någon kotte har väl inte orkat räkna ihop allt. Jag såg efter att det verkligen var rätt förtfattare INNAN jag beställde så jag inte blir pålurad nån bokfilm.. typ. Alla ska vara inbundna och korstar sammanlagt 409 spänn. Men det kan jag leva med om det betyder att jag får hänföras av mr Edward Cullen igen *suck*.
Patricks plan är att han ska få alla endast häftade och en bok nu sen resten i julklapp, slutsumma på 300 nånting om jag minns rätt. Men jag tycker att inbundna böcker har en speciell charm över sig och dessutom är detta min alldeles egna julklapp till MEJ! ÅÅh jag är så lycklig!

Peace out
xoxo


Det vackraste jag vet...

Hey barn!

Idag skall vi tala om det just nu finaste som existerar i världen.... nämligen Lauras mage.
Hela Laura är vacker, men just hennes mage är nånting speciellt. Kroppen är mänligen very small men sedan ser man hennes mage som är alldeles fyllig och vacker. Varje gång jag kommer till träningen så måste jag känna på den, lite som ett måste! Jag misstänker att jag är beroende av den.. Men seriöst, vem kan motstå?


Laura du är vackrast i laget<3

Nu måste jag springa och klä om inför träningen!

Älskar er andra aswell:P

Att baka eller att inte baka

Hej Barn!
Denna helg har varit så totally chill att jag inom några timmar förvandlats till en soffpotatis. Så gåre om man är fattig och när man inte har träningar på helgen. Men i fredags hade vi lagkväll med vacker muppsen då blandingen med mix laget diskuterades. Jag finner detta vara lite av en cheerincest men hoppas att det blir awesome i vilket fall som helst. Oftast brukar saker och ting bli relativt awesomely när jag är med i görningen. Men cazz krossade mina drömmar om att bli topp då hon skyllde detta på min bristande kroppsskontroll.
 
Men ack och ve så skall det ske!

Over!

RSS 2.0