Look on the Bright side of life

Hej i blåbärsskogen!

Mi scusi för dålig uppdatering men jag har mått som en sjösjuk iller på sistone.
Det här är INTE roligt.

Jobbigheter som kommer med graviditet:

*ILLAMÅENDET! Man kan inte äta något alls! Saker som man tyckte om att äta förut är rena kräkmedlet.
Det suger.. man förväntar sig att kunna äta som en hungrig liten gnu men det är inte så roligt om det enda man kan käka är kräm! wtf?!

*HUNGRIG 24/7, Jag är hungrig jämt... men jag vill inte äta något för att man mår så illa men om man inte äter något så ökar endast illamåendet.. you get my problem?

*TRÖTT SOM EN BJÖRN I IDE. Allt går i slowmotion.. inet är roligt längre.. är bara så jävla trött.. orkar inte! Därav dålig uppdatering i c'est blogg.

*VÄXTVÄRK. Jo du läste rätt.. växtvärk.. livmodern växer tydligen för att en bebe ska ligga där.. alla som någon gång har haft växtvärk..föreställ er att det äger rum i magen.. not very comfy!



Och det är nu hela scweden ska tycka synd om mej.. (:

Graviditetsvecka 7

Eventuellt börjar du må illa och drabbas av kräkningar. Förmodligen känner du dig också trött.  

No shit sherlock!

 

 
Många kvinnor kan känna en ökad aptit och ganska tidigt i graviditeten lägga på sig ett par kilo i vikt. Bry dig inte så mycket om det, det är vanligt och viktökningen fortsätter inte i samma takt hela graviditeten. Man kan ha en kombination av ökat sug efter mat och illamående men om illamåendet är besvärligt brukar summan bli en viktminskning. Det tar du igen när illamåendet släpper, det finns reserver för barnet som hela tiden tar vad det behöver - det är du som magrar, inte barnet!

Barnet har vuxit och är drygt 1 cm från hjässa till stjärt.
Handflatorna syns. Benknopparna syns nu också, så grunden finns för såväl armar som ben. Hjärtat gör att kroppsytan buktar ut, hjärtklaffarna börjar utformas liksom hjärtats egna blodkärl - kranskärlen. Blodcirkulationen är väl utbyggd. Njuranlag börjar formas.


weeei! kul eller hur!


over and out

xoxo


Kommentarer
Postat av: Sanna

Aw, you can do it! Jobbigt att behöva tänka på en liten extra varelse (ew varelse) men det går snart över, och det är nog värt det =) Typ.. haha säger hon som inte är gravid ;) "Suck it up". Och nu svamlar jag =D Toodles!

2009-09-04 @ 22:00:04
URL: http://alalo.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0